GRATIS VERZENDING VANAF €29,-!

Over NocX

In Nederland werken ruim 1.000.000 mensen in de zorg. Verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, fysiotherapeuten, dokters, tandartsen en nog vele anderen zetten zich in voor de gezondheid van Nederland. In ziekenhuizen werkt men in dezelfde -meestal witte- uniformen. NocX heeft een kleurrijk randje aan elke zorg outfit.

Waan jij je ABCDE stabiel op de SEH in onze cardiologiesokken, voel jij je onschendbaar in de mondkapjessokken isolatie of deel jij vandaag de medicatie op de pillensokken? Bij NocX is het allemaal mogelijk! We leveren niet alleen aan individuen, maar ook aan grote groepen. Is jouw afdeling enthousiast of wil jij je team verrassen? Kies voor voordelig, en neem vrijblijvend contact met ons op.

NocX sokken zijn leuk om te kopen voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te doen! Kerstcadeau? Verjaardagscadeau? Met NocX bezorg je iedereen in het ziekenhuis een glimlach. Ken jij een hardwerkende verpleegkundige, dokter, assistent of andere zorgmedewerker? Met NocX geef je altijd het perfecte cadeau!

Nieuwsbrief